Siste nytt – trim – informasjon Åbogen

Trim:

Årets trimbøker er samlet inn og turene talt opp. Det er hyggelig å konstatere at folk er flinke til å komme seg ut! Fortsett å trimme, bøkene for 2020 er allerede lagt ut. De fem beste for hver runde ble:

Bråta: Bjørn Toni Bakken, 71 turer. Maia Bakken, 17 turer. Astrid Fiskerud, 6 turer. Anita Hansen, 2 turer. Til sammen 80 turer, 31 turer flere enn i fjor.
Finnbakken: Astrid Eldorhagen, 74 turer. John Sjøenden, 66 turer. Mima Malmer, 8 turer. Morten Herud, 6 turer. Tove Fjeld m/Jasper, 6 turer. Til sammen 207 turer. 29 turer flere enn i fjor.
Bakkeberget: Bjørn Nilsen, 312 turer. Kaja Olsen Linderud med Nini og Wilma, 214 turer. Inger Bakken, 32 turer. Kai Bakken, 30 turer. Trond Gusterud, 5 turer. Til sammen 700 turer. 204 flere enn i fjor.
Haget: Laila hernæs, 17 turer. Gunn Kristin Svendsen, 16 turer. Gullborg Svendsen, 11 turer. Kjerti Bråthen, 7 turer. Tove Fjeld m/Mio, 5 turer. Isak Judin og Ine Moen, 4 turer. Til sammen 106 turer. 1 tur m er enn i fjor.

Vi ser at det har vært en oppgang på alle rundene 🙂 På Bakkeberget-runden har Bjørn Nilsen imponert med hele 312 turer og Kaia Olsen Linnerud m/Ninni og Wilma med 214 turer! Mange andre har også vært flinke til å komme seg ut og notere sine turer. Veldig bra!

De to beste på hver runde pluss 2 tilfeldige uttrukne blir premiert. Premieutdeling på 17. mai – arrangementet på Bygdehuset. Møt opp. Vi gratulerer alle!

Baksjøløpet:
Baksjøløpet arrangeres for 40 gang søndag 19. april Dugnad på vanlig måte kl 1000 lørdagen før. Egen liste for funksjonærer blir sendt ut. Er det noen som ikke har vært med og hjulpet til med arrangementet før, men som gjerne vil være med å hjelpe til, ta kontakt med Bjørn Bakken på 92 88 44 89

Medlemskort
Vi sender ut medlemskort også for 2020, men i år er det bare Åbogen Vel som sender ut blankett til alle. Idrettslaget er pålagt av Norges Idrettsforbund å ta i bruk forbundets eget system for utsending av bl.a. medlemskontingenten. Det betyr at alle medlemmene som vi har registrert e-post på vil motta medlemskontingenten på mail. Ta kontakt med Per Håkon på 99 15 62 18 hvis du ønsker å bli medlem eller har noen spørsmål om medlemskapet ditt.

Det er mange som gjør en viktig jobb for Åbogen og omegn og vi håper å bli enda flere som bidrar i året som kommer. Gi oss et hint hvis dere vil være med på noen enkle dugnadsjobber. Samtidig takker vi for støtten vi får gjennom grasrotandelen. Bli gjerne grasrotgiver du også hvis du ikke allerede er det. Det koster ingenting.